IMOBIL DE VANZARE : STRUCTURA PE PILOTIS , PARTER “PLAN LIBER ” CARE SE POATE INCHIDE IN STICLA DAR NU VA MAI FI LA FEL DE EFICIENTA VENTILAREA , PENTHOUSE SPATIOS CU BALCON MARICEL CU VIU SPRE INTERSECTIE , 2 BUC LUCARNE NORMALE + 1 BUC LUCARNA TIP “CASUTZA PE CASUTZA” ,LA DOI PASI DE MALL TG.MURES

~ by eur42 on August 1, 2008.

5 Responses to “IMOBIL DE VANZARE : STRUCTURA PE PILOTIS , PARTER “PLAN LIBER ” CARE SE POATE INCHIDE IN STICLA DAR NU VA MAI FI LA FEL DE EFICIENTA VENTILAREA , PENTHOUSE SPATIOS CU BALCON MARICEL CU VIU SPRE INTERSECTIE , 2 BUC LUCARNE NORMALE + 1 BUC LUCARNA TIP “CASUTZA PE CASUTZA” ,LA DOI PASI DE MALL TG.MURES”

  1. Excelent! Principiile statice paradoxale ale modernismului aplicate intr-un vocabular formal si constructiv neaosh. Trebuie sa ne inclinam in fatza capacitatii creative a omului din popor dar …. de 5 minute nu ma mai pot opri din ras 😀 Cred ca e atractia satului.

  2. merita TOTI banii casa asta! (instalatie, modul lunar, sopron, sau ce o fi) este “casa pe picioroange” din poveste, care se roteste in functie de punctele cardinale! ai avantajul ca poti pleca la cumparaturi fara sa iesi din casa, mergand pe picioarele tale si cu casa prinsa in bretele in carca! sper sa nu vina o rafala mai puternica, sa o desprinda din popii aia si sa o ia vantul pe sus 🙂 deci, pe langa varianta #1 care era Casa din basmele Rusesti, poate fi Casa lui Dorothy din Vrajitorul din Oz. in cel mai rau caz, daca proprietarul vrea sa-i schimbe functiunea, poate sa o rastoarne si sa o transforme in corabia nebunilor :)) varianta #3: Arca lui Noe, iata!

  3. planul liber folosit la justa lui valoare… P.S. cred ca le corbusier s-ar intoarce in mormant la faza asta… sau… poate ca l-ar durea in “les pilotis”

  4. uffff. problema este ca nu e in sat, e in oras, aproape de centru 😦

  5. din pacate, inca tot sta aceasta chestie… nu prea s-au inghesuit oamenii sa-l cumpere. Si da, e aproape de centrus, si la 2 scuipaturi de “muresmol” (aka. sant de intalnire pt. pitipoance – dealtfel o “minunatie” de “insertie urbana”)

Leave a comment