PRESUPUN CA JOS E CUSCA PENTRU CAINELE RROM IAR SUS LOCUIESC PORUMBEII RROMI!IAR STAPANUL ESTE UN GANDITOR PROfund SI UN Telectual DESAVARSIT!VIVE LA REVOLUCION!

pc2101891

pc2101931

thx Bogdan N


~ by cashidelucs on February 5, 2009.

8 Responses to “PRESUPUN CA JOS E CUSCA PENTRU CAINELE RROM IAR SUS LOCUIESC PORUMBEII RROMI!IAR STAPANUL ESTE UN GANDITOR PROfund SI UN Telectual DESAVARSIT!VIVE LA REVOLUCION!”

  1. Bai…Think positive.

  2. haha…zici k sunt scoase din desene animate…cow and chicken wuz here!!!…si in aia din nijloc sta “the red guy”

  3. arata foarte misto cand vii si tu de la aeroport in bucuresti si asta e primul lucru care te intampina in statia de tramvai, iti amintesti repede unde te-ai intors 🙂

  4. :))))

  5. Moshulika care sta acolo a aparut si la carcotsi odata parca. E unu’ mai “zuriliu” care face “SEMNE” (nu in sensul de “semne dipsperate” sau “semne obscene”) si pancarte. Toata ziua picteaza tot soiul de semne si mesaje diverse. Cel mai “edificator”, suprins la un moment dat in cadru (in timpul emisiunii), era cel pe care scria “Romani, va ordon – IESTITI DIN CACAT!” Si dupa cum zicea cineva mai sus, e fix la capatul tramvaiului 5, in “bucla” tramvaiului.

  6. astea is toate pe acelasi C.F.,nu?:))…ce sa-i faci daca omu probabil are trei 3 copii, i-a “aranjat” pe viata…o sa le fie greu la iesirea din diviziune…si in final, OMG.

  7. f fain blogul.inspirat 🙂

  8. Moșulică e de 20 de ani hărțuit și amenințat de rechinii imobiliari, iar rezultatul paranoiei lui e vizibil. Pricepe oricine că terenul de sub cotețele lui valorează multe averi având în vedere unde e amplasat.
    Decât un turn de birouri de 10S+P+30E mai degrabă o ultimă dovadă de integritate morală, fie ea și scăpată în paroxism sau naționalism. Luați exemplu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: