proiectul a fost decorat cu Diploma Uniunii Arhitecţilor din Molodova, obţinînd titlu de “Cea mai reuşită construcţie arhitecturală a anului”(DECI E PE BUNE )


~ by cashidelucs on June 26, 2008.

29 Responses to “proiectul a fost decorat cu Diploma Uniunii Arhitecţilor din Molodova, obţinînd titlu de “Cea mai reuşită construcţie arhitecturală a anului”(DECI E PE BUNE )”

 1. amin

 2. nu stiti sa apreciati… asta e problema… si cred ca sunteti invidiosi ca nu v-ati gandit voi pimii sa revolutionati arhitectura in felul asta…

 3. glumesti?

 4. nu glumesc absolut deloc.e foarte pe bune faza!

 5. bah…deci baaaaaaaaaaaaaaaah.,..eu n;o sa mai vizitez blogu; asta…ca incep sa ma scarpin….deja din ce in ce mai deeeeeeeeeeeees :((((((((((

 6. a anului 1000

 7. degeaba ca tot buda turceasca are

 8. Mie imi place acoperisurile. Si cosusurile de fum si fatadele ca au cu moale asa, putin. Si imi place albastru ca e ca cerul.
  Si ca e ca un sediu de birouri si ca o casa de vacanta si ca o vila scumpa! Si gardu ca are alta forma la fiecare stalp de la gard.
  E ceva deosebit. Restul insa e deosebit de urat. Groaznic chiar. Si m-a ametit si im vine sa mazgalesc !

 9. Jegu asta ii mai urat ca palatele tziganesti.iti vine sa il trimiti in jungla pe handicapatu care o aprobat c-tia astuia

 10. saraci cu duhul basarabenii astia.
  aceasta constructie este opera domnului arhitect Victor Chiosa, “autorul a peste 40 de lucrări de proiectare şi cercetări ştiinţifice. Membru-corespondent a Academiei Internaţionale de Ştiinţe despre Natură şi Societate, conferenţiar universitar. Membru de conducere a Uniunii Arhitecţilor din Republica Moldova, preşedintele Comisiei de arhitectură peizagistă pe-lîngă aceasta. Membru Asociaţiei arhitecţilor-peizagişti din ţările CSI, Uniunii Internaţionale a designelor.” (citat din prezentarea oferita pe pagina web a firmei domniei sale, patium design srl). A se vedea http://www.patium-design.md/ind-ro.php si http://www.patium-design.md/projects-ro.php, cu precadere descrierea lucrarilor “Casa individuală de locuit” si “Clădirea oficiului firmei BASVINEX”. Doamne pazeste!

 11. cred ca cel care a facut-0 e mandru si de fapt atat poate el, saracu’…
  …dar in ceea ce ii priveste pe cei ce au dat premiul, pai pentru astia nu am nici o mila! cu siguranta parintii lor erau rude…poate frati?

 12. Eu cred ca “cea mai reusita constructie arhitecturala a anului” se referea la gard, care trebuie sa recunoastem ca este relativ reusit. (daca nu reusim sa gasim o parte buna a lucrurilor, unde o sa ajungem?)

 13. o fi vreun fel devila palladiana :-??

 14. Deci mai alb cu albastru si cu termopan peste tot e mai frumos , pardon misto …..care ieste….care-i pe persoana fizicaca io o am mai belea decat a voastra….

 15. “cea mai reusita” in sens de “nu-mi vine sa cred ca ati reusit sa contruiti asa un rahat”???

 16. nu cred !!!!!!!!!!!

 17. nu-mi vine sa cred…nu..:) nu cred..

 18. ba sa crezi!

 19. iarta-ma…dar unde putem gasi un site, o revista, un document care sa ne convinga de ceea ce spui?

 20. giii…. citeste toate posturile si gasesti link-ul “producatorului” care se lauda cu ea pe site…. sau google out “Cea mai reuşită construcţie arhitecturală a anului”

 21. mai lil nush cum te intitulezi…da nu era mai simplu sa google it? chiar ai vrea sa punem acuma pe drumuri un curier cu o revista sau sa iti dam add in yahoo?

 22. mah…dar vad k astia se lauda cu o gramada de design-uri “indraznete” pe site-ul lor…imi pare rau pentru ei

 23. ce sa zic, am trecut acum cateva saptamani pe langa casutza cu pricina :))
  impresii :)) “de bine”…zau :))
  mi-a placut gazonul :)) era totusi tuns si chiar ingrijit..

 24. Faine liniile rosii ce pornesc de la gard… Cred ca este casa unui atlet…

 25. aia au trenu foamei, ce va mai mirati?

 26. Deci, cu aceasta ocazie am primit o explicatie pentru o problema mai veche de-a mea. Am o clienta, rusoaica, copil de arhitecta celebra din chisinau, cu care nu reusesc sa ma inteleg. deloc!!!!! pentru ca imi explica ce vrea, am pus-o chiar sa deseneze. dar nu pricep. acum imi dau seama ca intelesesem de la inceput. cu parere de rau, n-o sa ma pot ridica niciodata la inaltimea cererilor ei. asa ca renunt!!!!

 27. http://www.trilulilu.ro/georgeta1955/88a36f0131cae2

 28. http://www.patium-design.md/offices/ asta e link-ul valabil

 29. eu cred k s-a inspirat din La rotonda, a lui Palladio:))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: